Tiplijn: 06-19541384

Brommerrijder en inzittende auto gewond bij ernstige aanrijding Zijdeweg

0

NIEUW-LEKKERLAND – Een brommerrijder en een inzittende van een personenauto zijn zaterdagavond 2 maart 2024 ernstig gewond geraakt bij een ongeval op de Zijdeweg in Nieuw-Lekkerland. Het ongeval gebeurde op de kruising Zijdeweg / Geerweg. De brommer kwam in botsing met de zijkant van een auto. De brommerrijder kwam een stuk verderop terecht. De politie, brandweer, ambulancedienst en traumahelikopter kwamen met spoed ter plaatse voor hulp. De gewonde brommerrijder en de inzittende van de auto, een vrouw, zijn met spoed naar het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam gebracht. De bestuurder van de auto is aangehouden op verdenking van het veroorzaken van een ernstig ongeval. De automobilist sloeg af en zag de brommerrijder op het (brom)fietspad daarbij over het hoofd.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer