Tiplijn: 06-19541384

Politie betrapt 2 mannen op drugsdealen in Alblasserdam

0

ALBLASSERDAM – De politie heeft twee mannen van 21 en 22 jaar oud uit Alblasserdam aangehouden op verdenking van het dealen van drugs. De politie had diverse signalen gekregen dat er achter de Ontmoetingskerk aan de Blokweerweg in Alblasserdam regelmatig harddrugs werden verhandeld. Agenten gingen op de locatie posten en zagen dat er inderdaad werd gedeald vanuit een auto. Bij de overdracht van de drugs, kwamen de agenten in actie. Twee mannen werden aangehouden en er werd een hoeveelheid drugs en geld aangetroffen en in beslag genomen. De twintigers zijn meegenomen naar het politiebureau in Dordrecht.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer