Tiplijn: 06-19541384

Hulpdiensten rukken voor niets uit na tip over mogelijke drenkeling in Nieuw-Lekkerland

0

NIEUW-LEKKERLAND – De hulpdiensten zijn vrijdag 1 maart 2024 met spoed op pad gestuurd voor een mogelijke drenkeling langs de Planetenlaan ter hoogte van de Roerdomp in Nieuw-Lekkerland. De politie en ambulancedienst kwamen ter plaatse, maar troffen niets aan. Bij de meldkamer stond als nadere informatie in het systeem dat er mogelijk een kinderwagen in de sloot lag. Uit later contact met de meldster bleek dat er ‘iets met een stoeltje’ in de sloot had gelegen, maar dat iemand dat er al uit had gehaald. In de sloot werd nog wel een tuinstoel aangetroffen, maar verdere actie bleek niet meer nodig te zijn.

 

 

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer