Tiplijn: 06-19541384

Gewonde na steekpartij op parkeerplaats in Gorinchem

0

GORINCHEM – Bij een steekincident op een parkeerplaats in Gorinchem is donderdagavond 29 februari 2024 zeker één persoon gewond geraakt. De politie kreeg rond 23.15 uur een melding van een steekpartij op een parkeerplaats bij een middelbare school aan de Hoefslag in Gorinchem.

Bij aankomst van de politie werden meerdere personen aangetroffen, maar de directe betrokkenen bleken toen al per auto vertrokken te zijn. Wel werd een gewonde persoon aangetroffen. Deze is door ambulancepersoneel behandeld. De politie is direct een onderzoek gestart en heeft de locatie van het incident aangeduid als ”plaats delict”. Ter plaatse heeft de politie meerdere sporen veilig gesteld. Vooralsnog zou er nog niemand als verdachte zijn aangehouden.

Woensdagavond was er in Gorinchem ook al een steekpartij. Toen raakte een persoon gewond na een burenruzie aan de Gildenweg.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer