Tiplijn: 06-19541384

Steigerplanken bij Nicolaas Beetsstraat raken los door wind; brandweer ingezet

0

ALBLASSERDAM – Diverse steigerplanken bij de steigers langs de flats aan de Nicolaas Beetsstraat in Alblasserdam zijn donderdagavond 22 februari 2024 losgeraakt door de stevige wind. Omdat dit een gevaarlijke situatie veroorzaakte, is de brandweer uitgerukt. De brandweerlieden hebben de losse planken veiliggesteld. Behalve de brandweer, werd ook de officier van dienst Bevolkingszorg opgeroepen om naar de situatie te kijken. Eerder deze maand raakten ook al wat netten bij de steigers los door de wind. Een deel van de omgeving werd toen afgezet. Bij de flats worden renovatiewerkzaamheden uitgevoerd.

 

Storm Louis trekt sinds 19:00 uur vanaf Zeeland naar het noordoosten van het land. Louis gaat gepaard met zware windstoten en mogelijke onweersbuien. Het KNMI waarschuwt met code oranje vanwege zeer zware flinke windstoten. Deelnemers aan het verkeer krijgen het advies om langzamer te rijden en afstand te houden van elkaar. Buitenactiviteiten worden afgeraden.

 

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer