Tiplijn: 06-19541384

Botsing tussen auto en vrachtwagen op Zijdeweg bij Oud-Alblas

0

OUD-ALBLAS – Een personenauto en een vrachtwagen zijn donderdagochtend 22 februari 2024 met elkaar in botsing gekomen op de Zijdeweg tussen Oud-Alblas en Nieuw-Lekkerland. Het ongeval gebeurde rond 10.20 uur ter hoogte van de Heiweg. De Nieuw-Lekkerlandse bestuurster van de personenauto reed vanaf de Heiweg de Zijdeweg op. Daar reed op dat moment een vrachtwagen vanaf Oud-Alblas richting Nieuw-Lekkerland. Deze raakte de achterkant van de auto, waarna de auto uit de koers raakte. De auto kwam in de berm, net naast een sloot terecht.

112 werd gebeld en niet veel later kwamen een ambulance en twee politievoertuigen ter plaatse voor hulp. De bestuurster van de auto is nagekeken door ambulancepersoneel, maar hoeft niet mee naar het ziekenhuis. De chauffeur van de vrachtwagen is ongedeerd gebleven.

Een bergingsbedrijf is opgeroepen om de auto uit de berm te trekken en af te voeren.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer