Tiplijn: 06-19541384

Veel schade na aanrijding tussen twee auto’s in Gorinchem

0

GORINCHEM – Bij een aanrijding tussen twee auto’s op de Stationsweg in Gorinchem is zondagmiddag 18 februari veel schade ontstaan. Rond het middaguur botsten de twee voertuigen op elkaar, vermoedelijk nadat één van de twee betrokkenen vanaf een tankstation de Stationsweg weer op wilde draaien. Beide auto’s raakten hierbij zwaar beschadigd. Bij één van de voertuigen brak door de klap een wiel af. Volgens een agent zou de oorzaak inderdaad liggen bij een voorrangsfout van één van de bestuurders. Niemand raakte bij het ongeval gewond. Een bergingsbedrijf heeft de beschadigde auto’s afgevoerd.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer