Tiplijn: 06-19541384

Bus met VVV-Venlo supporters in Dordrecht stilgezet na onrust

0

DORDRECHT – Na afloop van de wedstrijd tegen FC-Dordrecht hebben supporters van VVV-Venlo vrijdagavond 16 februari 2024 in een supportersbus voor onrust gezorgd. Dit gebeurde rond 22.15 uur. De bus is stilgezet op de Twintighoevenweg in Dordrecht. Diverse politie eenheden kwamen ter plaatse. Ook twee hondengeleiders stonden klaar om in actie te komen. Nadat de supporters door de politie streng waren toegesproken en de rust enigszins weer was wedergekeerd is de bus onder flinke politiebegeleiding de regio uit begeleid. Voor zover bekend zijn er geen supporters uit de bus aangehouden.

 

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer