Tiplijn: 06-19541384

Brandmelding bij asielopvang in Gorinchem

0

GORINCHEM – Hulpdiensten zijn dinsdagavond 13 februari 2024 uitgerukt voor een brandmelding bij de opvang locatie voor asielzoekers aan de Vroedschapstraat in Gorinchem. Rond 18.45 uur werd een brandlucht geroken en ging het brandalarm af. In het oude belastingkantoor verblijven ongeveer 300 asielzoekers. Het pand is na de brandmelding direct volledig ontruimd.

Zes politiewagens, een tankautospuit en een officier van dienst van de brandweer kwamen met spoed ter plaatse. De brandweer heeft een verkenning uitgevoerd. Daarbij is geen rook of brand aangetroffen. De bewoners konden rond 19.10 uur weer terug naar binnen. Mogelijk dat een geslipte V-snaar (aandrijfriem voor machines) in een keuken de brandlucht heeft veroorzaakt.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer