Tiplijn: 06-19541384

Hulpdiensten rukken uit voor schoorsteenbrand in Alblasserdam

0

ALBLASSERDAM – De brandweer van Alblasserdam, de brandweer van Papendrecht en de politie zijn maandagavond 12 februari 2024 uitgerukt voor een schoorsteenbrand in de W.B. van der Veldenstraat in Alblasserdam. Uit de schoorsteenpijp kwam een vonkenregen. De brandweer van Papendrecht heeft de ladderwagen opgesteld. Vervolgens kon met een ramoneur de schoorsteenpijp worden schoongemaakt, waarmee tegelijk het vuur werd gedoofd. Vanwege de drukte in de straat kwamen veel buurtgenoten naar buiten. Er is niemand gewond geraakt. Hoeveel schade er is ontstaan, is nu nog niet bekend.

 

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer