Tiplijn: 06-19541384

Grote inzet van politie na melding over persoon met vuurwapen in Lingebos

0

VUREN – De politie heeft maandagmiddag 12 februari 2024 in Vuren groots ingezet na een melding van een persoon met een vuurwapen. De politie kreeg rond 15.00 uur melding over een persoon die met een vuurwapen in het Lingebos aan de Haarweg zou lopen.

Om de veiligheid te kunnen waarborgen zette de politie groots in op deze melding. Diverse politiewagens, waaronder ook een hondengeleider, kwamen ter plaatse. Een politiehelikopter cirkelde boven het bos en hielp mee bij de zoekactie. Volgens standaardprocedure bij vuurwapenmeldingen droegen agenten hun zware vesten.

Na onderzoek trof de politie een minderjarige jongen aan. Hij had een zwart gespoten speelgoedwapen bij zich. De politie heeft na een goed gesprek met de jongen en de ouders besloten geen verdere actie te ondernemen. Er is niemand aangehouden.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer