Tiplijn: 06-19541384

Lekkage accuzuur na ongeval met pompwagen; supermarkt Dirk in Sliedrecht ontruimd

0

SLIEDRECHT – Supermarkt Dirk aan het Fazantplein in Sliedrecht is woensdagmiddag 7 februari ontruimd. Rond 13.45 uur viel een elektrische pompwagen van de laadklep van een vrachtwagen en gingen de accu’s van de pompwagen kapot. Daardoor kwam accuzuur vrij. De lekkage van accuzuur zorgde ervoor dat er een vreemde lucht in de supermarkt hing. Ook kregen mensen last van een prikkende keel en ogen. Daarop werd de supermarkt ontruimd en gingen de hulpdiensten ter plaatse.

De brandweer heeft water gespoten op de plaats waar accuzuur gelekt was. Ambulancepersoneel heeft meerdere personen, vooral personeelsleden, nagekeken. Een meetploeg van de brandweer heeft vervolgens metingen in het pand verricht. De woningen boven de supermarkt waren buiten gevaar en hoefden niet te worden ontruimd. Na zo’n anderhalf uur kon de supermarkt weer worden vrijgegeven.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer