Tiplijn: 06-19541384

Politie zoekt getuigen van grote brand SSF Dordrecht

0

DORDRECHT – De politie zoekt getuigen die mogelijk meer weten over het ontstaan van de grote brand in het SSF gebouw aan de Maarten Harpertsz. Trompweg in Dordrecht. In de nacht van zondag 4 februari op maandag 5 februari rond half één heeft er een brand gewoed in een flat. Vanwege de brand zijn meerdere verdiepingen ontruimd en zijn er ongeveer 100 mensen veilig elders ondergebracht. De politie doet onderzoek naar de brand omdat er vermoeden is van brandstichting.

Door de brand raakte niemand gewond. Wel werden er meerdere personen nagekeken door het ambulancepersoneel vanwege het inademen van rook. Een 63-jarige man uit Dordrecht is aangehouden tijdens het incident omdat hij hulpverleners ter plaatse tegenwerkte en lastig viel. Een van de agenten is in het gezicht geslagen en de andere agent heeft letsel aan haar hand.

Omdat er vermoeden is van brandstichting is er een plaats delict gemaakt. Agenten hebben de omgeving afgezet en de Forensische Opsporing heeft vervolgens onderzoek gedaan. Agenten hebben getuigen gesproken en er zijn beschikbare camerabeelden veiliggesteld. Alle informatie wordt meegenomen in het onderzoek dat gestart is.

Mensen die meer informatie of beelden hebben en nog niet met de politie hebben gesproken, wordt gevraagd om contact op te nemen.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer