Tiplijn: 06-19541384

Slachtoffer schietincident Dordrecht is 19-jarige man; politie zoekt getuigen

0

DORDRECHT – Het slachtoffer van het schietincident gisterenmiddag in de omgeving van de Breitnerstraat en Willem Marisstraat in Dordrecht is een 19-jarige man. Dat heeft de politie bekend gemaakt. Aan het schietincident ging een ruzie vooraf. Het slachtoffer werd door een kennis naar het ziekenhuis gebracht. Op een bankje voor het ziekenhuis raakte de man, die bloed verloor, onwel. Hij is in het ziekenhuis gebracht om behandeld te worden.

Om 16.30 uur zou vanuit een auto op het 19-jarige slachtoffer zijn geschoten. Hij raakte hierbij gewond aan zijn been. Hij heeft een scooterrijder gevraagd hem af te zetten bij een bekende, die hem vervolgens naar het ziekenhuis heeft gebracht. De politie komt graag in contact met deze behulpzame scooterrijder. Ook komt de politie graag in contact met mensen die getuigen zijn geweest van de ruzie op straat of het schieten. Ook camerabeelden van de Breitnerstraat en de omgeving kunnen zeer behulpzaam zijn in het onderzoek.

De politie is een woning in de Willem Marisstraat binnengevallen en heeft op meerdere plaatsen gezocht naar kogelhulzen. Ook hebben forensisch specialisten van de politie onderzoek gedaan.

Getuigen wordt gevraagd om tips bij de politie te melden. Ook mensen die mogelijk camerabeelden hebben wordt gevraagd contact op te nemen. Dit kan via 0900-8844.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer