Tiplijn: 06-19541384

Slachtoffer met schotwond door vriend naar ziekenhuis Dordrecht gebracht

0

DORDRECHT – Het slachtoffer van een schietincident is vrijdagmiddag 2 februari door een vriend bij het ziekenhuis in Dordrecht gebracht. Het slachtoffer had een schotwond en was aanspreekbaar. Daarop rukte een ambulance uit naar het ziekenhuis. De omgeving van de ingang van het ziekenhuis werd ruim afgezet. Ook ging de politie naar de omgeving van de Breitnerstraat in Dordrecht, waar het schietincident na een ruzie zou hebben plaatsgevonden. Agenten hebben de deur van een woning aan de Marisstraat ingeramd en doen onderzoek.

Het slachtoffer is door een vriend naar het ziekenhuis gebracht. Deze vriend kwam korte tijd nadat de politie de woning in de Marisstraat binnenviel bij de woning aan en werd gefouilleerd. Zijn auto is aangemerkt als Plaats Delict. De politie is in kogelwerende vesten ter plaatse bij het ziekenhuis en in de Marisstraat. Daar wordt gezocht naar hulzen van kogels. Ook forensisch rechercheurs zijn onderweg voor onderzoek.

De politie heeft nog niemand aangehouden.

Foto’s: Gerard van Helden.

 

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer