Tiplijn: 06-19541384

Ernstig ongeval in Herwijnen; mannen uit Arkel (21) en Papendrecht (20) gewond

0

HERWIJNEN – Een 21-jarige man uit Arkel en 20-jarige man uit Papendrecht zijn vrijdagavond 2 februari gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval in Herwijnen. Dat meldt de regionale nieuwssite 112 Glasstad. De mannen botsen rond 21.30 uur met de auto tegen een boom langs de Mert. De brandweer, ambulances en het team van de traumahelikopter rukten uit naar het ernstige ongeval. Beide mannen zijn naar het ziekenhuis gebracht, over hun toestand is niets bekend. De auto raakte zwaar beschadigd, het motorblok van de auto lag meters verderop in de sloot.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer