Tiplijn: 06-19541384

Overleden man aangetroffen bij flat in Alblasserdam; politie doet onderzoek

0

ALBLASSERDAM – Bij een flat aan de Nicolaas Beetsstraat in Alblasserdam is vrijdag 2 februari 2024 een overleden man aangetroffen. De man lag met ernstig letsel, naast de ingang van flat De Hoek. De politie, ambulancedienst en de traumahelikopter kwamen ter plaatse voor hulp, maar al snel bleek dat er geen overlevingskansen meer waren. Hoe de man naast de ingang terecht is gekomen, is nog niet helemaal duidelijk. Niemand heeft het zien gebeuren. Wel wordt er rekening gehouden met suïcide. De Forensische Opsporing van de politie is opgeroepen en doet onderzoek naar de man en de doodsoorzaak.

De politie heeft een deel van de Nicolaas Beetsstraat afgezet met linten. Verder is er een tent opgezet, zodat mensen de overleden man niet meer kunnen zien liggen.

Zodra het onderzoek is afgerond, wordt de omgeving vrijgegeven.

Heb jij hulp nodig? Dan kun je contact opnemen met Stichting 113 Zelfmoordpreventie via 0900-0113 (24/7 bereikbaar) en 113.nl.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer