Tiplijn: 06-19541384

Scooter belandt onder vrachtwagen bij aanrijding kruising N216

0

GIESSENBURG – Een scooterrijder is donderdag 1 februari 2024 even voor het middaguur in aanrijding gekomen met een vrachtwagen op een kruising van de N216. Bij de kruising met de A.M.A. van Langeraadweg bij Giessenburg ging het mis en kwamen de vrachtwagen en scooter met elkaar in aanrijding. De scooter kwam daarbij onder de vrachtwagen terecht. De scooterrijder had last van zijn schouder en onderbeen en is naar het ziekenhuis gebracht. De politie onderzoekt de toedracht van het ongeval en kan daar op dit moment nog niet meer over zeggen, laat een politiewoordvoerder weten.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer