Tiplijn: 06-19541384

Dienst Speciale Interventies doet inval bij bedrijfspand in Zwijndrecht

0

ZWIJNDRECHT – De Dienst Speciale Interventies (DSI) van de politie heeft maandagavond 29 januari 2024 een inval gedaan bij een bedrijf aan de Wattstraat in Zwijndrecht. Het arrestatieteam maakte daarbij gebruik van een heftruck om de roldeur bij het bedrijf te forceren. In het pand werd niemand aangetroffen.

De politie had het vermoeden dat in het pand een drugslab gevestigd was, maar daar was, voor zover nu bekend, geen sprake van. Ook de noodhulp en een flexteam van de politie waren bij de actie aanwezig.

‘s Middags was voor dezelfde zaak ook al het Quick Respons Team van de brandweer opgeroepen. Het QRT heeft een tijd bij de brandweer in Zwijndrecht gestaan en ging aan het einde van de middag weer weg.

De politie verwacht dinsdag meer informatie over de zaak te kunnen delen.

Update: de politie laat weten dat de inval werd gedaan op basis van een melding via Meld Misdaad Anoniem. Het hele pand is doorzocht, maar er is uiteindelijk niets strafbaars aangetroffen.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer