Tiplijn: 06-19541384

Brandweer haalt persoon uit woning na reanimatie in Alblasserdam

0

ALBLASSERDAM – De brandweer heeft zondagochtend 28 januari 2024 een persoon uit een woning langs de Van Eesterensingel in Alblasserdam gehaald met behulp van een ladderwagen. De persoon werd rond 05.50 uur onwel en moest gereanimeerd worden. De politie en de ambulancedienst kwamen met diverse voertuigen ter plaatse.

De reanimatie slaagde, maar omdat de patiënt daarna horizontaal vervoerd moest worden en zich op de eerste verdieping bevond, werd de ladderwagen van de brandweer van Papendrecht opgeroepen, zodat de persoon via een raam naar de begane grond gebracht kon worden. De persoon is daarna per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd voor verdere medische hulp.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer