Tiplijn: 06-19541384

Drie ontploffingen in vier maanden tijd in Dordrecht; politie deelt beelden van dader

0

DORDRECHT – Op de Fregatstraat in Dordrecht vond op 12 december een explosie plaats. Niemand raakte gewond, maar de schrik onder de bewoners van de straat is er niet minder om. Temeer, omdat het niet de eerste keer was. De dader staat op beeld. Wie is de man? De politie is op zoek naar tips omtrent deze zaak.

De schade was enorm. De voordeur was volledig ontzet en kapot, de ruiten van de betreffende woning en die van de buren lagen er allemaal uit in de grond bij de deur was zelfs een kleine krater ontstaan.

Andere woning
Een paar dagen eerder was een andere woning in deze straat ook al doelwit van een explosie. En bij de woning waar op 12 december de ontploffing plaatsvond, vond in augustus 2023 ook al een explosie plaats. Drie ontploffingen in vier maanden dus. Sindsdien doet de politie onderzoek naar deze ontploffing.

Beelden
Van de dader van 12 december zijn beelden, waarop te zien is dat hij een jas van het merk Prada draagt. Wie is deze dader? Er zijn ook beelden van 10 december waarop een persoon te zien is. De politie komt graag met deze persoon als getuige in contact. Contact opnemen kan via dit formulier.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer