Tiplijn: 06-19541384

Woning beschadigd door uitslaande schuurbrand in Nieuw-Lekkerland (video)

0

NIEUW-LEKKERLAND – In een schuur achter een woning aan de Hoogaarslaan in Nieuw-Lekkerland is in de nacht van maandag 22 op dinsdag 23 januari 2024 brand uitgebroken. Het vuur greep snel om zich heen. De brand werd rond 02.45 uur ontdekt. Op dat moment stond de schuur al in lichterlaaie en er werd door de meldkamer al snel opgeschaald naar middelbrand. De bewoners van de nabijgelegen woning konden zich op tijd in veiligheid brengen.

Van de schuur is niet veel overgebleven en wat er nog staat, is instabiel geworden en zal waarschijnlijk afgebroken moeten worden. Ook de woning is door de hitte van de brand beschadigd geraakt. Diverse ramen zijn door de warmte kapot gesprongen.

Hoe de brand kon ontstaan, is nog onduidelijk en wordt nog onderzocht.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer