Tiplijn: 06-19541384

Hulpdiensten rukken uit voor scooter te water in Gorinchem

0

GORINCHEM – In het water langs de Dalemwal in Gorinchem is vrijdagmorgen 19 januari een scooter aangetroffen. Rond 09.45 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd, om uit te sluiten dat er ook een persoon in het water zou liggen.

Bij aankomst van de hulpdiensten bleek het echter te gaan om een gedumpte of achtergelaten scooter en werden er geen personen aangetroffen. De politie heeft op basis van het kenteken direct contact opgenomen met de eigenaar van de scooter, maar die bleek gewoon op zijn werk te zijn. De scooter is uit het water gehaald. De politie zal verder onderzoek doen.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer