Tiplijn: 06-19541384

Zoektocht naar vermiste jongen (16) hervat in rivier bij Papendrecht; sonar ingezet

0

PAPENDRECHT – De politie en Rijkswaterstaat hebben donderdag 18 januari 2024 de zoektocht naar de vermiste Yoran Krol (16) hervat. Op de rivier de Merwede bij Papendrecht wordt de bodem van de rivier meter voor meter in kaart gebracht met sonar. Iedere afwijking in het beeld wordt nauwkeurig bekeken. Yoran werd op zaterdag 23 december 2023 tussen 22.00 en 23.00 uur voor het laatst gezien in een christelijk jongerencentrum in Almkerk, ten zuiden van Sleeuwijk. Iets na middernacht werd hij op 24 december als vermist opgegeven. Zijn fiets is intussen gevonden. Die stond op slot op de Merwedebrug, die Sleeuwijk en Gorinchem verbindt.

Stroomafwaarts in de rivier, bij Papendrecht, werd afgelopen vrijdag zijn jas gevonden na een tip. Een massale zoekactie met zo’n 2500 vrijwilligers afgelopen zaterdag in de Brabantse regio, leidde niet tot de vondst van de jongen.

De politie gaf aan dat er ruim een maand na de vermissing minder intensief gezocht wordt. Donderdag werd alsnog besloten om rondom de plek van de gevonden jas intensief verder te zoeken.

De politie en familie roepen mensen op om tips te blijven doorgeven. Alle informatie blijft welkom.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer