Tiplijn: 06-19541384

87-jarige vrouw raakt gewond bij ongeval op rotonde in Alblasserdam

0

ALBLASSERDAM – Een 87-jarige fietsster is woensdagmiddag 17 januari 2024 gewond geraakt bij een ongeval op de rotonde bij de Plantageweg / Randweg in Alblasserdam. Bij het ongeval waren de fietsster en een automobiliste betrokken. Het is bij de hulpdiensten nog niet duidelijk wat er misging. Er wordt rekening gehouden met twee scenario’s. Het ene

is dat de fietsster vanuit een schrikreactie te hard heeft geremd en onderuit is gegaan. Het andere scenario is dat de fiets de auto nèt heeft geraakt, waarna de fietsster is gevallen. Aan de auto is in ieder geval geen schade aangetroffen.

De 87-jarige raakte door de val gewond en is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Een deel van de Randweg en een deel van de Plantageweg zijn enige tijd afgesloten geweest voor verkeer. De wegen zijn inmiddels weer vrijgegeven.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer