Tiplijn: 06-19541384

Vier mannen overvallen woning in Zwijndrecht; bewoner gewond

0

ZWIJNDRECHT – Vier nog onbekende mannen hebben maandagmorgen 15 januari rond 08.30 uur een woning aan de Lauwers in Zwijndrecht overvallen. De overvallers dreigden met een mes en gingen er vervolgens met een nog onbekende buit vandoor. Eén van de bewoners raakte lichtgewond. De bewoner is door ambulancepersoneel behandeld.

De politie is een groot onderzoek gestart en heeft de woning inmiddels aangewezen als plaats delict. Forensisch onderzoekers van de politie zullen sporenonderzoek uitvoeren. Omwonenden die meer informatie hebben, of bijvoorbeeld beelden hebben van een videodeurbel, worden verzocht contact op te nemen met de politie.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer