Tiplijn: 06-19541384

Hulpdiensten rukken uit naar Noord bij Alblasserdam voor mogelijke drenkeling

0

ALBLASSERDAM – De politie, brandweer, ambulancedienst, KNRM en Rijkswaterstaat zijn zaterdagmiddag 13 januari 2024 opgeroepen om met spoed naar de Grote Beer in Alblasserdam te gaan voor mogelijk een persoon te water in de rivier de Noord ter hoogte van Oceanco. Iemand had vanaf de Brug over de Noord een object in het water zien drijven. De KNRM kon dichtbij komen en constateerde dat het ging om een stuk boomstam. Het hout is uit het water gehaald en meegenomen. In de hele regio zijn veel mensen extra alert op objecten in de rivier, omdat de jas van de 16-jarige Yoran, die sinds eind december wordt vermist, in de rivier bij Papendrecht is gevonden. Vermoed wordt dat Yoran ook in het water ligt. Foto’s: Yannick, Rick Groenendijk en Peter Stam.

 

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer