Tiplijn: 06-19541384

Automobilist gereanimeerd na onwelwording bij winkelcentrum in Gorinchem

0

GORINCEHM – Een automobilist is zaterdagmiddag 13 januari 2024 onwel geworden achter het stuur in Gorinchem. Dit gebeurde rond 13.45 uur bij de helling naar het parkeerdek van het Piazza Center. De man kwam op de verkeerde weghelft terecht en botste met zijn auto tegen de vangrail langs de helling. Politie en twee ambulances kwamen met spoed ter plaatse voor hulp. De man is door hulpverleners gereanimeerd en met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Over de toestand van het slachtoffer is momenteel niks bekend. De auto van de man is door een bergingsbedrijf opgehaald.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer