Tiplijn: 06-19541384

Auto volledig uitgebrand in Papendrecht

0

PAPENDRECHT – In Papendrecht is afgelopen nacht een geparkeerde auto volledig uitgebrand. Dat gebeurde kort voor 03.00 uur aan de Ary Scheffersingel. Bij aankomst van de brandweer stond het voertuig al zo goed als volledig in brand. De brandweer had de brand snel onder controle. Toch kon niet worden voorkomen dat de auto als verloren zal moeten worden beschouwd. De oorzaak van de brand wordt door de politie onderzocht.

Vlak voor de jaarwisseling was het in Papendrecht ook al raak, toen een geparkeerde bestelbus in vlammen op ging. Ook in onder andere Zwijndrecht en Dordrecht zijn de afgelopen twee weken meerdere auto’s afgebrand. De politie kan nog niet bevestigen of er een verband zou zijn tussen de verschillende branden.

Foto’s: Brandweer Papendrecht

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer