Tiplijn: 06-19541384

Hulpdiensten rukken uit voor melding persoon in rivier bij Hardinxveld; blijkt te gaan om boomstronk

0

HARDINXVELD-GIESSENDAM – De hulpdiensten zijn donderdag 11 januari 2024 uitgerukt voor een melding over een persoon te water in de Merwede tussen Hardinxveld-Giessendam en Gorinchem, ter hoogte van de Avelingen. In eerste instantie was er bij de hulpdiensten de verwachting dat het zou gaan om de vermiste Yoran Krol uit Sleeuwijk die al sinds 24 december wordt vermist, maar al snel bleek het loos alarm. Iemand had een boomstronk aangezien voor een persoon.

Zaterdag vindt er een zoekactie plaats naar Yoran. Meer informatie daarover staat hier. Yoran werd voor het laatst gezien op 24 december om 00.30 uur bij een jongerencentrum in het naburige Almkerk. Zijn fiets werd later gevonden bij de Merwedebrug, zo’n 10 kilometer verderop.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer