Tiplijn: 06-19541384

Achtergelaten scooter in sloot in Ridderkerk zorgt voor inzet hulpdiensten

0

RIDDERKERK – In de sloot langs de Waalweg bij Ridderkerk, vlakbij Heerjansdam, is zondagmorgen een scooter aangetroffen. Omdat gevreesd werd dat er mogelijk ook een persoon in de sloot zou kunnen liggen, kwamen hulpdiensten even na 10.30 uur ter plaatse om de sloot te doorzoeken. Onder meer de brandweer Heerjansdam en de duikers van brandweer Dordrecht werden met spoed opgeroepen.

Ter plaatse werd inderdaad een scooter en een helm in het water aangetroffen. Van een bestuurder was echter niets meer te bekennen. Politieagenten hebben op basis van het kenteken de eigenaar kunnen achterhalen. Op basis van deze gegevens doet de politie momenteel verder onderzoek.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer