Tiplijn: 06-19541384

Getuigen gezocht van brandstichting in auto in Dordrecht

0

DORDRECHT – Zaterdagavond 6 januari 2024 rond 21.20 uur werd een autobrand op een parkeerplaats tussen de Nagtegaalplaats en de Dr. L. L. Zamenhoflaan gemeld bij de hulpdiensten. De autobrand is aangestoken. De politie doet onderzoek en zoekt getuigen.

Een getuige had gezien hoe de auto zaterdagavond in brand werd gestoken en belde de hulpdiensten. De brandweer had de brand snel onder controle. Een auto die naast de brandende auto stond, raakte ook beschadigd. Heeft u informatie over deze autobrand? Of heeft u camerabeelden die het onderzoek van de politie kunnen helpen? Dan komt de politie graag in contact met u via nummer 0900-8844 of via dit tipformulier.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer