Tiplijn: 06-19541384

Brandweer blust brand in portiekflat in Sliedrecht

0

SLIEDRECHT – In een portiekflat aan De Wiel in Sliedrecht is zondagmorgen 7 januari 2024 brand uitgebroken. De brand ontstond even voor 10.30 uur in een woning op de derde verdieping en werd al snel opgeschaald naar het sein ”middelbrand”. Naast brandweer Sliedrecht werd ook de ladderwagen van brandweer Papendrecht opgeroepen.

Rond 10.45 uur kwam de Veiligheidsregio met het bericht dat de brand onder controle zou zijn. Over eventuele gewonden kon de Veiligheidsregio zondagmorgen nog niets vertellen. Stichting Salvage is ingeschakeld om de bewoners bij te staan bij het herstellen van de ontstane schade. Hoe de brand precies kon ontstaan, is onbekend.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer