Tiplijn: 06-19541384

Ingezamelde kerstbomen in Gorinchem gaan in vlammen op

0

GORINCHEM – Meerdere kerstbomen zijn vrijdagavond in Gorinchem in vlammen op gegaan. Dat gebeurde rond 20.15 uur in wijkpark Het Haagje, langs de Van Andel-Spruytlaan. Omdat er al snel sprake was van flinke vlammen, kwam de brandweer met spoed ter plaatse. Onder het toeziend oog van behoorlijk wat belangstellenden heeft de brandweer de kerstbomen geblust.

Tijdens een ongeval eerder vandaag langs de Van Andel-Spruytlaan viel het enkele toezichthouders van de gemeente Gorinchem al op dat er in het parkje een flink aantal kerstbomen was neergelegd. Er is toen nog geprobeerd de kerstbomen, vanwege mogelijk brandgevaar, te verwijderen, maar kennelijk zonder resultaat.

Inzamelen
Nog geen 50 meter verderop zamelt Waardlanden morgen, op zaterdag 6 januari, afgedankte kerstbomen in. Op de parkeerplaats Kromme Akkers kunnen inwoners tussen 11:00 en 12:00 uur terecht om kerstbomen in te leveren. Inwoners ontvangen 50 eurocent per kerstboom.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer