Tiplijn: 06-19541384

Auto botst tegen boom en belandt op zijn kop in het water in Gorinchem

0

GORINCHEM – Bij een eenzijdig ongeval op de Van Andel-Spruytlaan in Gorinchem zijn vrijdagmiddag 5 januari twee mannen met de schrik vrijgekomen. Rond 14.30 verloor de bestuurder in een flauwe bocht de macht over het stuur, waarna de auto in een slip raakte. Het voertuig ramde een paaltje, vervolgens een boom en kwam op zijn kop in het water terecht.

De twee mannen konden vrij snel zelfstandig uit het voertuig klimmen. Een ambulance heeft de inzittenden nagekeken, maar de heren raakten beide niet gewond. Een bergingsbedrijf heeft de auto uit het water gehaald. De auto kan als verloren worden beschouwd.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer