Tiplijn: 06-19541384

Man wordt aangehouden in Molenlanden voor zedenzaak

0

MOLENLANDEN– De politie heeft woensdagochtend 3 januari 2024 een man uit Molenlanden aangehouden op verdenking van een misdrijf. Het betreft een zedenzaak in een lopend onderzoek. Vanwege de gevoeligheid van dit soort zaken, zijn er vooralsnog geen details bekend gemaakt en wordt in dit artikel ook bewust de exacte locatie niet gemeld.

Een woordvoerder van de politie is ook terughoudend en kan alleen bevestigen dat er een aanhouding buiten heterdaad is gedaan in een lopend onderzoek, maar hij kan niet bevestigen dat het om een zedenzaak gaat. Wel laat hij weten dat er met het oog op slachtoffers zeer terughoudend gecommuniceerd zal worden.

Als de verdenkingen gegrond zijn, zal de zaak op een later moment in de openbaarheid worden behandeld bij de rechtbank.

Foto: Politiebureau Drechtsteden Buiten.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer