Tiplijn: 06-19541384

Deur vernield met vuurwerk langs Plantageweg in Alblasserdam; daders op de vlucht

0

ALBLASSERDAM – Bij een woning aan de Plantageweg in Alblasserdam is maandag 1 januari 2024 een deur vernield met vuurwerk. Twee personen kwamen midden in de nacht bij het pand en stopten daar zwaar vuurwerk in de brievenbus. Door de klap vloog onder meer een deel van de brievenbus over straat. “Er wordt onderzocht of er een verband is met het eerdere incident die nacht,” vertelt een politiewoordvoerster van de politie-eenheid Rotterdam. Eerder in de nacht ontstond er voor de deur een vechtpartij, waarbij over en weer klappen vielen en waar de politie aan te pas moest komen.

De politie meldt verder dat er nog geen aanhoudingen zijn verricht, maar dat er wel nog onderzoek wordt gedaan en dat er camerabeelden worden uitgekeken.

Mensen die meer informatie hebben over de vernieling, kunnen contact opnemen met de politie via het nummer 0900-8844.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer