Tiplijn: 06-19541384

Vechtpartijtje op Plantageweg in Alblasserdam

0

ALBLASSERDAM – Jongeren zijn in de nacht van zondag 31 december op maandag 1 januari 2024 met elkaar op de vuist gegaan op de Plantageweg in Alblasserdam. De politie kwam met meerdere wagens ter plaatse. Ook waren er jongerenwerkers aanwezig. Het opstootje ontstond nadat vanuit groep één iets richting groep twee werd gezegd en daar over en weer op werd gereageerd. Eén jongen kreeg stompen in zijn gezicht en er werd een mes getoond. Daarna vielen er over en weer klappen. De politie heeft met de betrokkenen gesproken. Eén persoon is door de politie thuisgebracht. Er zijn geen aanhoudingen verricht.

 

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer