Tiplijn: 06-19541384

Gewonde bij vuurwerkongeval met shell in Alblasserdam

0

ALBLASSERDAM – Een 17-jarige jongen uit Alblasserdam is in de nacht van zondag 31 december op maandag 1 januari 2024 gewond geraakt bij een vuurwerkongeval. Dit gebeurde rond 00.40 uur in de Roemer Visscherstraat in Alblasserdam, waar de jongen op bezoek was. De tiener deed een mortierbom (shell) in een pijp in het gras. De shell ging sneller af dan gedacht, waardoor de 17-jarige gewond is geraakt aan zijn hand en hoofd. De jongen heeft diverse brandwonden en is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft bij de jongen nog meer illegaal vuurwerk aangetroffen. Dit is in beslag genomen.

 

 

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer