Tiplijn: 06-19541384

Fietser (75) ernstig gewond na aanrijding met auto op N216; automobilist aangehouden

0

GIESSENBURG – Bij een aanrijding tussen een auto en een fietser is op maandagmiddag 1 januari 2024 de 75-jarige fietser uit Giessenburg ernstig gewond geraakt. Het ging mis toen de fietser de N216 wilde oversteken ter hoogte van de kruising met de Heideweg. De fietser reed tegen de voorste punt van de zijkant van de auto en kwam via de voorruit van het voertuig op de weg terecht.

Twee ambulances en een traumahelikopter kwamen met spoed ter plaatse. Het slachtoffer is per ambulance met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Over de toestand van het slachtoffer is momenteel niks bekend. De politie doet onderzoek naar het ongeval. De 30-jarige automobilist uit Ottoland is aangehouden op verdenking van het rijden onder invloed.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer