Tiplijn: 06-19541384

Brandweer in Gorinchem voornamelijk druk met kleine brandjes

0

GORINCHEM – De brandweer in de omgeving van Gorinchem is op zowel oudejaarsdag als nieuwjaarsnacht meerdere keren uitgerukt, voornamelijk vanwege kleine brandjes. Op meerdere plekken in Gorinchem ontstonden kleine brandjes door onder andere vuurwerkresten, onder meer in de Gerard van Lomstraat en op de Flank. Op de Ruigenhoek, Doctor H.B. Wiardi Beckmanplein en Schildwacht moest de brandweer in actie komen voor brandende containers.

In Schelluinen is de brandweer drie maal ingezet. Aan de Commanderijstraat en Kerkweg stonden ondergrondse containers in brand. In de Kerkboomstraat heeft de brandweer een afvalbrand geblust.
In de Don Antoniostraat in Gorinchem ontstond rond 03.15 uur brand in een aantal afgestoken vuurwerkpotten tegen de gevel van een pand. De politie, die iets sneller ter plaatse was, heeft geprobeerd de potten te blussen maar de inzet van de brandweer bleek toch noodzakelijk.

Heeft u toch een nieuwstip voor ons, neem dan contact op met onze tiplijn via nummer 06-19541384.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer