Tiplijn: 06-19541384

Brandweer blust zes branden tijdens jaarwisseling in Alblasserdam

0

ALBLASSERDAM – De Alblasserdamse brandweer is tijdens de jaarwisseling van 2023 / 2024 zes keer uitgerukt voor brand in het dorp. Het betrof in alle gevallen kleine ‘prio2-brandjes’. Zondagavond 31 december ging men op pad voor een brandend diamantkoppaaltje langs de Blokweersingel in Alblasserdam. Het vuurtje was snel geblust. Rond 22.20 uur werd de brandweer opnieuw opgeroepen voor een buitenbrand.

Op de skatebaan langs de Rembrandtlaan was afval in brand gestoken. Ook daar had de brandweer de situatie snel onder controle. Rond 23.15 uur werd de brandweer voor de derde keer opgeroepen. Ditmaal maakte de politie melding van afvalbrandje langs de De Savornin Lohmanweg.

1 januari rukte de brandweer uit voor brandend vuurwerk onder een brug bij het Boerenpad. Verder werden er brandjes geblust op de Dam en in de Cornelis Smitstraat.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer