Tiplijn: 06-19541384

Veel schade na aanrijding in Dordrecht; bestuurder rijdt vermoedelijk door rood

0

DORDRECHT – Zeker drie voertuigen zijn zondagmiddag 31 december beschadigd geraakt na een aanrijding op de Laan der Verenigde Naties in Dordrecht. Rond 15.20 uur botsten de voertuigen tegen elkaar, nadat één van de bestuurders vermoedelijk door rood reed. De verkeerspolitie doet onderzoek naar de exacte toedracht van het ongeval. Volgens diverse media zou er één bestuurder zijn aangehouden.

Niemand raakte ernstig gewond. Wel zijn de inzittenden van één van de auto’s voor de zekerheid overgebracht naar de Spoedeisende Hulp van het Albert Schweitzer ziekenhuis in Dordrecht. De Laan der Verenigde Naties in Dordrecht zal vanwege politieonderzoek nog enige tijd afgesloten blijven.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer