Tiplijn: 06-19541384

Opnieuw autobranden; nu in zowel Zwijndrecht als Papendrecht

0

ZWIJNDRECHT / PAPENDRECHT – De brandweer is afgelopen nacht opnieuw uitgerukt vanwege twee voertuig branden. Rond 23.30 uur was het eerst raak bij een geparkeerde Fiat aan de Anjerstraat in Zwijndrecht. Ondanks een snelle inzet van de brandweer liep deze auto toch forse brandschade op.

Enige tijd later, net voor de klok van 01:00 uur, ging een geparkeerde bestelbus aan de de Noordhoek in Papendrecht in vlammen op. Ook hier kon de brandweer niets doen dan het voertuigwrak afblussen, waarna een bergingsbedrijf de uitgebrande bestelbus heeft meegenomen. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van beide branden.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer