Tiplijn: 06-19541384

Melding industriebrand blijkt gecontroleerde verbranding in Hardinxveld-Giessendam

0

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Zaterdag 30 december rond 16.30 uur is de brandweer met spoed uitgerukt vanwege een melding van een bedrijfsbrand aan de Rivierdijk in Hardinxveld-Giessendam. De brandweer kwam met spoed ter plaatse, maar concludeerde al snel dat het ging om een gecontroleerde verbranding door de eigenaar van het bedrijf. ”Het vuurtje bleek door personeel te zijn aangestoken. Gelukkig hebben we goede afspraken kunnen maken waarop we weer huiswaarts zijn gegaan”, zo schrijft de brandweer op Facebook.

Opvallend is dat de brandweer exact één jaar geleden, op 31 december 2022, ook al met spoed uit moest rukken naar hetzelfde bedrijf. Ook toen bleek er sprake van een gecontroleerde verbranding.

Foto’s: ZHZActueel & Brandweer Hardinxveld

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer