Tiplijn: 06-19541384

Traumahelikopter landt in Nieuw-Lekkerland voor reanimatie; vrouw overleden

0

NIEUW-LEKKERLAND – Een traumahelikopter is vrijdagmiddag 29 december 2023 geland bij het voetbalveld in Nieuw-Lekkerland in verband met een reanimatiemelding in de Saturnusstraat in Nieuw-Lekkerland. Een oudere vrouw was, voor zover nu bekend, ten val gekomen in haar woning. Een ambulance kwam ter plaatse en intussen ging het steeds slechter met de tachtiger en moest een reanimatie gestart worden.

De politie kwam met de noodhulp en met Team Verkeer ter plaatse voor hulp en voor een mogelijk spoedtransport naar het EMC in Rotterdam. Zo kwam kwam het echter niet, want ondanks alle inspanningen is de Nieuw-Lekkerlandse ter plaatse overleden.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer