Tiplijn: 06-19541384

Man fietst met mes door Dordrecht; pepperspray en taser nodig bij aanhouding

0

DORDRECHT – Een 47-jarige man uit Dordrecht is woensdagmiddag 27 december aangehouden bij winkelcentrum Sterrenburg. Een getuige zag de man fietsen met een mes in zijn hand. De politie ging op zoek naar de man en een agent zag hem fietsen op het parkeerdek bij winkelcentrum Sterrenburg aan het P.A. de Kok-plein. “Toen de agent naar hem riep dat hij het mes los moest laten, deed hij dat niet,” laat een woordvoerder van de politie weten. Daarop pakte de agent een taser maar hij hoefde deze niet te gebruiken. De politieman wist de verdachte met een schop van zijn fiets te trappen en heeft vervolgens pepperspray gebruikt om de man onder controle te krijgen. De Dordtenaar is daarna door agenten geboeid en meegenomen naar het politiebureau. Het mes is in beslag genomen.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer