Tiplijn: 06-19541384

Man gestoken met dweilstok bij ruzie in Sliedrecht; traumahelikopter rukt uit

0

SLIEDRECHT – Een man is woensdagmiddag 27 december 2023 gestoken met een dweilstok in een flatwoning aan de Havikstraat in Sliedrecht. Het steekincident vond rond 15.00 uur plaats bij een ruzie in de woning. Politie-eenheden, een ambulance en traumahelikopter rukten met spoed uit. De verdachte was nog in de woning, hij is door agenten aangehouden. Het slachtoffer bleek niet ernstig gewond. De inzet van het team van de traumahelikopter, dat inmiddels boven Sliedrecht vloog, werd daarom geannuleerd. Het slachtoffer is nagekeken door ambulancepersoneel en is daarna voor verdere controle naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft de dweilstok als bewijslast in beslag genomen.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer