Tiplijn: 06-19541384

Melding auto op zijn kop in het water in Dordrecht; hulpdiensten rukken massaal uit

0

DORDRECHT – Dinsdagmiddag 26 december rond 13.30 uur kwam er bij de hulpdiensten een verontrustend telefoontje binnen. Naast de A16 bij Dordrecht zou een auto op zijn kop in het water liggen. Onder meer een duikteam, meerdere ambulances en een traumahelikopter werden met spoed opgeroepen. Eenmaal ter plaatse, nabij afrit Dordrecht-Willemsdorp, werd echter geen voertuig aangetroffen. Direct werd een zoekactie opgestart. De traumahelikopter heeft vanuit de lucht enige tijd meegezocht.

Uiteindelijk werd er nabij Moerdijk wel een auto aangetroffen die een klein stukje in het water stond. Dit voertuig lag echter niet op de kop en er waren ook geen personen meer in de buurt van de auto aanwezig. De zoekactie werd na enige tijd gestaakt.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer