Tiplijn: 06-19541384

Traumahelikopter ingezet voor kindje op vakantiepark Molenwaard

0

OTTOLAND – De hulpdiensten zijn zaterdagochtend 23 december 2023 ingezet op een vakantiepark in Ottoland. Even na 11.00 uur had een jong kind in een vakantiewoning op het park Familie Resort Molenwaard aan de Bloklandsekade medische hulp nodig. Naast een ambulance werd ook het Mobiel Medisch Team (MMT) van de traumahelikopter ingezet. De helikopter landde op het park. Het kindje is na onderzoek per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Het MMT steeg vervolgens onder toeziend oog van vakantiegangers weer op vanaf het park, richting de standplaats op het vliegveld in Rotterdam.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer